Afspraak maken

Massagepraktijk Diever | Achterstraat 3 | 7981 AS Diever

Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. De praktijk is open op doordeweekse dagen (overdag en beperkt in de avonduren).

Wil je een afspraak maken? Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op.

Mail: massage[AT]massagepraktijkdiever.nl

Telefoon: 06 – 21 56 76 27

Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen. Je kunt een voicemail achterlaten of stuur een bericht via WhatsApp of een mail. Ik neem dan contact met je op.

Klantenstop
Wegens drukte in de praktijk is er op dit moment een klantenstop. Dit bekent dat ik geen nieuwe klanten aanneem. Mensen die al klant zijn in de praktijk kunnen wel een afspraak inplannen.

Wil je graag worden behandeld? Dan kun je ook contact opnemen met mijn collega van Massagepraktijk Drenthe (langs de Beilervaart tussen Hoogersmilde en Beilen).

Hygiënemaatregelen
Het COVID-19 virus zorgt voor aanvullende hygiënemaatregelen.  Klik hier om de te lezen wat dat betekent voor onze afspraken.

Kom op de afgesproken tijd
Heb je een afspraak gemaakt, kom dan op de afgesproken tijd. Dus niet te vroeg, want er is geen wachtruimte bij de praktijk.

Parkeren
Je kunt parkeren op de kleine parkeerplaats schuin aan de overkant.

Ingang massagepraktijk
Ga door het hekje aan de Achterstraat 3 en loop langs het huis. De ingang van de massagepraktijk is aan het einde rechts.